Sange om sorg

Reaktor

7.12. — 8.12.2018

Beskrivelse

Dit liv bliver aldrig det samme, når du mister en, du elsker. Det er svært at forklare andre, der ikke har prøvet at miste, hvad du går igennem, og det kan føles meget ensomt.

Tilbud 3 Free BlGr Sko Dame Nike BlackRun YI9HEDW2

I en privat lejlighed på Nørrebro inviterer Ensemble Ensemble og Teater Republique til intimkoncert og salonaften om sorgens væsen og ritualer. Værtinden er Therese Fabricius, som fra et sted midt i sorgen optræder med egne, nyskrevne sange over sin fars pludselige død.

Gruppen Ensemble Ensemble består af flere af medlemmerne fra teatergruppen Sort Samvittighed. Tidligere har de lavet forestillingen Er der nogen?, som har spillet på Får302 og Betty Nansen Teatret.

Puma Plform 8954632 Smuk Kvinder Up Sko Farve 7gIY6fvby

Tilmelding

Alle pladser er nu taget, og arrangementet er desværre udsolgt. Hold dig opdateret på Teater Republiques Facebook-side for flere events af samme art på vores lille foyerscene Reaktor – eller som her med alternative spillesteder.

Tekst & sang

Therese Fabricius

Skuespiller

Mads Riisom

Musiker/keyboard

Martin Seier

Tekst

Cecilie Fabricius

Instruktør

Kitt Maiken Mortensen

Kunstner/scenograf

Marie Chemnitz

Ensemble Ensemble består i øvrigt af bl.a.

Leila Vestgaard, Signe Fabricius, Jeanett Albeck m.fl.

Titel
Sange om sorg
Spillested
Oplyses ved tilmeldingVoile Sneakers Sneakers BlancheAlt Skoamp; Voile BlancheAlt I Voile I Skoamp; QorBEdWCxe
Spilledage
Fre d. 7. dec. kl. 17.00 - lør d. 8. dec. kl. 20.00Voile Sneakers Sneakers BlancheAlt Skoamp; Voile BlancheAlt I Voile I Skoamp; QorBEdWCxe
Køb billet
Køb billet