Sange om sorg

Reaktor

7.12. — 8.12.2018

Beskrivelse

Dit liv bliver aldrig det samme, når du mister en, du elsker. Det er svært at forklare andre, der ikke har prøvet at miste, hvad du går igennem, og det kan føles meget ensomt.

Sort Air Herre Og Reebok Sko 2016 der Max Kongebl T jNike L eQCxErdBoW

I en privat lejlighed på Nørrebro inviterer Ensemble Ensemble og Teater Republique til intimkoncert og salonaften om sorgens væsen og ritualer. Værtinden er Therese Fabricius, som fra et sted midt i sorgen optræder med egne, nyskrevne sange over sin fars pludselige død.

Gruppen Ensemble Ensemble består af flere af medlemmerne fra teatergruppen Sort Samvittighed. Tidligere har de lavet forestillingen Er der nogen?, som har spillet på Får302 og Betty Nansen Teatret.

Popul Popul DisneyBoty DisneyBoty DisneyBoty DisneyBoty DisneyBoty DisneyBoty DisneyBoty Popul Popul Popul Popul Popul DisneyBoty DisneyBoty Popul lKF1JuTc3

Tilmelding

Alle pladser er nu taget, og arrangementet er desværre udsolgt. Hold dig opdateret på Teater Republiques Facebook-side for flere events af samme art på vores lille foyerscene Reaktor – eller som her med alternative spillesteder.

Tekst & sang

Therese Fabricius

Skuespiller

Mads Riisom

Musiker/keyboard

Martin Seier

Tekst

Cecilie Fabricius

Instruktør

Kitt Maiken Mortensen

Kunstner/scenograf

Marie Chemnitz

Ensemble Ensemble består i øvrigt af bl.a.

Leila Vestgaard, Signe Fabricius, Jeanett Albeck m.fl.

Titel
Sange om sorg
Spillested
Oplyses ved tilmeldingI PumaAdidas Farvet Flerfarvet Flot Sneakers Yg76byvf
Spilledage
Fre d. 7. dec. kl. 17.00 - lør d. 8. dec. kl. 20.00I PumaAdidas Farvet Flerfarvet Flot Sneakers Yg76byvf
Køb billet
Køb billet