Shoes Gazelle Boys Propel Kids Originals 2 Es12982 Adidas kTlwXiuOPZ

Fantastisk præstation i forrygende kulisse

- 19/09/18
Nike Hvid Dame I Mode Sko Online Sb Skateboarding Portmore Ii QdWCExerBo

En fremragende indsats af drengene gav her til aften en sejr på 37-26 over Skjern Håndbold i en kamp, hvor vi i store perioder udspillede gæsterne.

Fra første fløjt var der høj intensitet i en formidabel kulisse med mere end 4.300 på lægterne. Det var tæt fra start, hvor føringen skiftede i kampens indledning.

Vi var dog godt spillende allerede fra kampens åbning, men et par stolpe-ud episoder gjorde, at vi ikke kom i spidsen fra start.

Midtvejs i første halvleg begyndte tingene dog for alvor at gå vores vej. Med forrygende spil det sidste kvarter af første halvleg fik vi vendt 7-7 til en pauseføring på 19-14.
K b Optic Ox Hvid Sko Converse All Star Taylor Billigt Chuck WY9DH2IE
Vores grønne gæster kom bedst ud fra pausen, og de fik barberet forspringet ned på to scoringer – men herfra så vi os ikke tilbage.Shoes Gazelle Boys Propel Kids Originals 2 Es12982 Adidas kTlwXiuOPZ

Med speederen i bund tromlede vi over Skjern de sidste tyve minutter af kampen, og det endte således med en 11 måls-sejr på 37-26 til stående ovation fra langt størstedelen af de 4.317 fremmødte tilskuere.

Kampen gav comeback til anfører René Antonsen, og han var på sædvanlig krigerisk stil med til at gå forrest i forsvaret, som spillede sublimt det meste af kampen. Han var samtidigt også godt spillende i den anden ende, hvor det blev til fem scoringer.

Shoes Gazelle Boys Propel Kids Originals 2 Es12982 Adidas kTlwXiuOPZ Topscorer i kampen blev Ómar Ingi Magnússon med otte scoringer, men det var alt i alt en formidabel kollektiv indsats – hvor vi i store perioder af kampen spillede tæt på fejlfri håndbold.

Det meste fungerede på banen – og også udenfor banen blev der leveret en fremragende præstation. Et feststemt publikum i Jutlander Bank Arena bidrog med en forrygende opbakning.

I aften glæder vi os over den dejlige sejr og vores fortsatte status som ubesejret. Men allerede i morgen tidlig skal vi se frem mod lørdag, hvor en ny udfordring venter, når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg. Køb billet til denne kamp lige her.

MATCHFACTS
Shoes Gazelle Boys Propel Kids Originals 2 Es12982 Adidas kTlwXiuOPZ
:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 8, René Antonsen 5, Buster Juul 5, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 4, Janus Smarason 2, Andreas Holst 2, Jesper Meinby 2, Henrik Møllgaard 2, Tobias Ellebæk 2, Sebastian Barthold 1.
To Wear Adidas Cadet TrainersThings Vintage Pinterest 9eI2YDHWE
Målscorere for Skjern Håndbold:
Anders Eggert 7, Bjarte Myrhol 6, Eivind Tangen 3, Sebastian Augustinussen 3, Thomas Mogensen 2, Benjamin Jakobsen 1, Jesper Konradsson 1, Jonathan Stenbäcken 1, Jan Grebenc 1, Bjarke Christensen 1.
Shoes Gazelle Boys Propel Kids Originals 2 Es12982 Adidas kTlwXiuOPZ
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Skjern Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen & Jesper Kirkholm Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.317. 
Superstar Fashion Adidas BarnstorlekSupra Gr Skytop Muska Hvit Sko Ok8PX0ZNnw
 


Tilbage til oversigten
Smith Cyjpd Sko Originals Stan Power Billige Redwhite Adidas Dame dhtsQr
 
Guide Guide Guide Guide Guide Guide Guide Guide Guide Guide Guide l3KJcu1TF
Shoes Gazelle Boys Propel Kids Originals 2 Es12982 Adidas kTlwXiuOPZ
 
Eksklusivpartnere