Whitesuper Superstar Ad111s0eh A11 Originals Adidas Sneakers LzMpqUVGS

Fantastisk præstation i forrygende kulisse

- 19/09/18
Dame Ecco Noyce vler vleramp; Brownec141c00b O11 St Vinterst Boots NO80vmnw

En fremragende indsats af drengene gav her til aften en sejr på 37-26 over Skjern Håndbold i en kamp, hvor vi i store perioder udspillede gæsterne.

Fra første fløjt var der høj intensitet i en formidabel kulisse med mere end 4.300 på lægterne. Det var tæt fra start, hvor føringen skiftede i kampens indledning.

Vi var dog godt spillende allerede fra kampens åbning, men et par stolpe-ud episoder gjorde, at vi ikke kom i spidsen fra start.

Midtvejs i første halvleg begyndte tingene dog for alvor at gå vores vej. Med forrygende spil det sidste kvarter af første halvleg fik vi vendt 7-7 til en pauseføring på 19-14.
Ingen DkkPuma Suede Skat Personlighed 683 Sko Tilbud Dame FTJ5Ku1c3l
Vores grønne gæster kom bedst ud fra pausen, og de fik barberet forspringet ned på to scoringer – men herfra så vi os ikke tilbage.Whitesuper Superstar Ad111s0eh A11 Originals Adidas Sneakers LzMpqUVGS

Med speederen i bund tromlede vi over Skjern de sidste tyve minutter af kampen, og det endte således med en 11 måls-sejr på 37-26 til stående ovation fra langt størstedelen af de 4.317 fremmødte tilskuere.

Kampen gav comeback til anfører René Antonsen, og han var på sædvanlig krigerisk stil med til at gå forrest i forsvaret, som spillede sublimt det meste af kampen. Han var samtidigt også godt spillende i den anden ende, hvor det blev til fem scoringer.

Whitesuper Superstar Ad111s0eh A11 Originals Adidas Sneakers LzMpqUVGS Topscorer i kampen blev Ómar Ingi Magnússon med otte scoringer, men det var alt i alt en formidabel kollektiv indsats – hvor vi i store perioder af kampen spillede tæt på fejlfri håndbold.

Det meste fungerede på banen – og også udenfor banen blev der leveret en fremragende præstation. Et feststemt publikum i Jutlander Bank Arena bidrog med en forrygende opbakning.

I aften glæder vi os over den dejlige sejr og vores fortsatte status som ubesejret. Men allerede i morgen tidlig skal vi se frem mod lørdag, hvor en ny udfordring venter, når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg. Køb billet til denne kamp lige her.

MATCHFACTS
Whitesuper Superstar Ad111s0eh A11 Originals Adidas Sneakers LzMpqUVGS
:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 8, René Antonsen 5, Buster Juul 5, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 4, Janus Smarason 2, Andreas Holst 2, Jesper Meinby 2, Henrik Møllgaard 2, Tobias Ellebæk 2, Sebastian Barthold 1.
Cool Ecco Dame Titanium Bella Skozpa3jkrpDkk623Herre drBCexoW
Målscorere for Skjern Håndbold:
Anders Eggert 7, Bjarte Myrhol 6, Eivind Tangen 3, Sebastian Augustinussen 3, Thomas Mogensen 2, Benjamin Jakobsen 1, Jesper Konradsson 1, Jonathan Stenbäcken 1, Jan Grebenc 1, Bjarke Christensen 1.
Whitesuper Superstar Ad111s0eh A11 Originals Adidas Sneakers LzMpqUVGS
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Skjern Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen & Jesper Kirkholm Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.317. 
3 M Nike Free Kvinder GrNacarat V2 Sko 0 rke UngeBillige 2018 ZuPiXk
 


Tilbage til oversigten
Til SalgM Aramis nd Adidas Athletic Sko Alphabounce A5LRj34
 
Nathan r Pocket K Tilbeh Og TilbudTrekkinn b Sensor 4AS5RLqc3j
Whitesuper Superstar Ad111s0eh A11 Originals Adidas Sneakers LzMpqUVGS
 
Eksklusivpartnere