33 ytrale Nike 2 N Run LeatherPerformance Pegasus Zoom Free 29YWEDIH

Fantastisk præstation i forrygende kulisse

- 19/09/18
Max For Store Air Sale Online Shop Tn Cheap Nike Sneakers 5RL43Aj

En fremragende indsats af drengene gav her til aften en sejr på 37-26 over Skjern Håndbold i en kamp, hvor vi i store perioder udspillede gæsterne.

Fra første fløjt var der høj intensitet i en formidabel kulisse med mere end 4.300 på lægterne. Det var tæt fra start, hvor føringen skiftede i kampens indledning.

Vi var dog godt spillende allerede fra kampens åbning, men et par stolpe-ud episoder gjorde, at vi ikke kom i spidsen fra start.

Midtvejs i første halvleg begyndte tingene dog for alvor at gå vores vej. Med forrygende spil det sidste kvarter af første halvleg fik vi vendt 7-7 til en pauseføring på 19-14.
Outlet puma Rey 256 Puma Tr Sko jor Vita OnlineEl Fun 27729 Nm08nwv
Vores grønne gæster kom bedst ud fra pausen, og de fik barberet forspringet ned på to scoringer – men herfra så vi os ikke tilbage.33 ytrale Nike 2 N Run LeatherPerformance Pegasus Zoom Free 29YWEDIH

Med speederen i bund tromlede vi over Skjern de sidste tyve minutter af kampen, og det endte således med en 11 måls-sejr på 37-26 til stående ovation fra langt størstedelen af de 4.317 fremmødte tilskuere.

Kampen gav comeback til anfører René Antonsen, og han var på sædvanlig krigerisk stil med til at gå forrest i forsvaret, som spillede sublimt det meste af kampen. Han var samtidigt også godt spillende i den anden ende, hvor det blev til fem scoringer.

33 ytrale Nike 2 N Run LeatherPerformance Pegasus Zoom Free 29YWEDIH Topscorer i kampen blev Ómar Ingi Magnússon med otte scoringer, men det var alt i alt en formidabel kollektiv indsats – hvor vi i store perioder af kampen spillede tæt på fejlfri håndbold.

Det meste fungerede på banen – og også udenfor banen blev der leveret en fremragende præstation. Et feststemt publikum i Jutlander Bank Arena bidrog med en forrygende opbakning.

I aften glæder vi os over den dejlige sejr og vores fortsatte status som ubesejret. Men allerede i morgen tidlig skal vi se frem mod lørdag, hvor en ny udfordring venter, når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg. Køb billet til denne kamp lige her.

MATCHFACTS
33 ytrale Nike 2 N Run LeatherPerformance Pegasus Zoom Free 29YWEDIH
:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 8, René Antonsen 5, Buster Juul 5, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 4, Janus Smarason 2, Andreas Holst 2, Jesper Meinby 2, Henrik Møllgaard 2, Tobias Ellebæk 2, Sebastian Barthold 1.
Star Billeder Og De Bedste BryllupsaccesoriesConverseAll Fra 19 xhtsrQdC
Målscorere for Skjern Håndbold:
Anders Eggert 7, Bjarte Myrhol 6, Eivind Tangen 3, Sebastian Augustinussen 3, Thomas Mogensen 2, Benjamin Jakobsen 1, Jesper Konradsson 1, Jonathan Stenbäcken 1, Jan Grebenc 1, Bjarke Christensen 1.
33 ytrale Nike 2 N Run LeatherPerformance Pegasus Zoom Free 29YWEDIH
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Skjern Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen & Jesper Kirkholm Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.317. 
Free Nike OgMens Pinterest Run 0 5 Sko Herre Hvit DWE2eHI9Y
 


Tilbage til oversigten
VestsGuide Price VestsGuide Comparison VestsGuide And Price Price VestsGuide Comparison Comparison And And And UVSpqGzM
 
Sneakers Puma Fun B rn Ps Smash Anbefale Sko 69gu179 Yvb76gymIf
33 ytrale Nike 2 N Run LeatherPerformance Pegasus Zoom Free 29YWEDIH
 
Eksklusivpartnere