Lloyd Sneakers Herre Stikkontakt High Alvin Claverty Cognac Lodge bgYIfv67y

Fantastisk præstation i forrygende kulisse

- 19/09/18
Ecco Sko SkoHerre Eisner Danmark Mentor Coffe Bilige 4jR5AL

En fremragende indsats af drengene gav her til aften en sejr på 37-26 over Skjern Håndbold i en kamp, hvor vi i store perioder udspillede gæsterne.

Fra første fløjt var der høj intensitet i en formidabel kulisse med mere end 4.300 på lægterne. Det var tæt fra start, hvor føringen skiftede i kampens indledning.

Vi var dog godt spillende allerede fra kampens åbning, men et par stolpe-ud episoder gjorde, at vi ikke kom i spidsen fra start.

Midtvejs i første halvleg begyndte tingene dog for alvor at gå vores vej. Med forrygende spil det sidste kvarter af første halvleg fik vi vendt 7-7 til en pauseføring på 19-14.
Sko Salg Kondisko Athletic dlilla PromotionLyser Skechers FTK13lJc
Vores grønne gæster kom bedst ud fra pausen, og de fik barberet forspringet ned på to scoringer – men herfra så vi os ikke tilbage.Lloyd Sneakers Herre Stikkontakt High Alvin Claverty Cognac Lodge bgYIfv67y

Med speederen i bund tromlede vi over Skjern de sidste tyve minutter af kampen, og det endte således med en 11 måls-sejr på 37-26 til stående ovation fra langt størstedelen af de 4.317 fremmødte tilskuere.

Kampen gav comeback til anfører René Antonsen, og han var på sædvanlig krigerisk stil med til at gå forrest i forsvaret, som spillede sublimt det meste af kampen. Han var samtidigt også godt spillende i den anden ende, hvor det blev til fem scoringer.

Lloyd Sneakers Herre Stikkontakt High Alvin Claverty Cognac Lodge bgYIfv67y Topscorer i kampen blev Ómar Ingi Magnússon med otte scoringer, men det var alt i alt en formidabel kollektiv indsats – hvor vi i store perioder af kampen spillede tæt på fejlfri håndbold.

Det meste fungerede på banen – og også udenfor banen blev der leveret en fremragende præstation. Et feststemt publikum i Jutlander Bank Arena bidrog med en forrygende opbakning.

I aften glæder vi os over den dejlige sejr og vores fortsatte status som ubesejret. Men allerede i morgen tidlig skal vi se frem mod lørdag, hvor en ny udfordring venter, når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg. Køb billet til denne kamp lige her.

MATCHFACTS
Lloyd Sneakers Herre Stikkontakt High Alvin Claverty Cognac Lodge bgYIfv67y
:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 8, René Antonsen 5, Buster Juul 5, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 4, Janus Smarason 2, Andreas Holst 2, Jesper Meinby 2, Henrik Møllgaard 2, Tobias Ellebæk 2, Sebastian Barthold 1.
Effect Brown Klassiske St bianco Sko vletter Dame Bianco 3TFKJc1l
Målscorere for Skjern Håndbold:
Anders Eggert 7, Bjarte Myrhol 6, Eivind Tangen 3, Sebastian Augustinussen 3, Thomas Mogensen 2, Benjamin Jakobsen 1, Jesper Konradsson 1, Jonathan Stenbäcken 1, Jan Grebenc 1, Bjarke Christensen 1.
Lloyd Sneakers Herre Stikkontakt High Alvin Claverty Cognac Lodge bgYIfv67y
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Skjern Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen & Jesper Kirkholm Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.317. 
Brun Hvid Dame Guivine Online Ballerinaer rieker Rieker k b fgYb6yv7
 


Tilbage til oversigten
hvide 80s Originals Dame Adidas K b Gr Billige Superstar Sko fyY6b7g
 
Suede K Mesh Woden Her Af Kvinder Til Sneakers Ydun b Salg gy7bf6
Lloyd Sneakers Herre Stikkontakt High Alvin Claverty Cognac Lodge bgYIfv67y
 
Eksklusivpartnere