Bohemia Tm Utend Perle Fritid Kvinner Flate Peeptoe Sko Binmer rs DH2Y9EIW

Fantastisk præstation i forrygende kulisse

- 19/09/18
Converse Herresko Star L Sort K All Mono Low be der JTFKcl1

En fremragende indsats af drengene gav her til aften en sejr på 37-26 over Skjern Håndbold i en kamp, hvor vi i store perioder udspillede gæsterne.

Fra første fløjt var der høj intensitet i en formidabel kulisse med mere end 4.300 på lægterne. Det var tæt fra start, hvor føringen skiftede i kampens indledning.

Vi var dog godt spillende allerede fra kampens åbning, men et par stolpe-ud episoder gjorde, at vi ikke kom i spidsen fra start.

Midtvejs i første halvleg begyndte tingene dog for alvor at gå vores vej. Med forrygende spil det sidste kvarter af første halvleg fik vi vendt 7-7 til en pauseføring på 19-14.
Air Outlet Sportssko MaxShox Kvinder Online ShopNike zpqSUMV
Vores grønne gæster kom bedst ud fra pausen, og de fik barberet forspringet ned på to scoringer – men herfra så vi os ikke tilbage.Bohemia Tm Utend Perle Fritid Kvinner Flate Peeptoe Sko Binmer rs DH2Y9EIW

Med speederen i bund tromlede vi over Skjern de sidste tyve minutter af kampen, og det endte således med en 11 måls-sejr på 37-26 til stående ovation fra langt størstedelen af de 4.317 fremmødte tilskuere.

Kampen gav comeback til anfører René Antonsen, og han var på sædvanlig krigerisk stil med til at gå forrest i forsvaret, som spillede sublimt det meste af kampen. Han var samtidigt også godt spillende i den anden ende, hvor det blev til fem scoringer.

Bohemia Tm Utend Perle Fritid Kvinner Flate Peeptoe Sko Binmer rs DH2Y9EIW Topscorer i kampen blev Ómar Ingi Magnússon med otte scoringer, men det var alt i alt en formidabel kollektiv indsats – hvor vi i store perioder af kampen spillede tæt på fejlfri håndbold.

Det meste fungerede på banen – og også udenfor banen blev der leveret en fremragende præstation. Et feststemt publikum i Jutlander Bank Arena bidrog med en forrygende opbakning.

I aften glæder vi os over den dejlige sejr og vores fortsatte status som ubesejret. Men allerede i morgen tidlig skal vi se frem mod lørdag, hvor en ny udfordring venter, når Nordsjælland Håndbold kommer på besøg. Køb billet til denne kamp lige her.

MATCHFACTS
Bohemia Tm Utend Perle Fritid Kvinner Flate Peeptoe Sko Binmer rs DH2Y9EIW
:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 8, René Antonsen 5, Buster Juul 5, Magnus Saugstrup 4, Mark Strandgaard 4, Janus Smarason 2, Andreas Holst 2, Jesper Meinby 2, Henrik Møllgaard 2, Tobias Ellebæk 2, Sebastian Barthold 1.
dDenmark Sko Hi B L Adidas Res b R Fortarun rn CdBWxero
Målscorere for Skjern Håndbold:
Anders Eggert 7, Bjarte Myrhol 6, Eivind Tangen 3, Sebastian Augustinussen 3, Thomas Mogensen 2, Benjamin Jakobsen 1, Jesper Konradsson 1, Jonathan Stenbäcken 1, Jan Grebenc 1, Bjarke Christensen 1.
Bohemia Tm Utend Perle Fritid Kvinner Flate Peeptoe Sko Binmer rs DH2Y9EIW
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Skjern Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Mortensen & Jesper Kirkholm Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.317. 
Joggesko Cruise Herre Navy Sandal Ecco TilbudIndianapolis TXiPZuwOk
 


Tilbage til oversigten
Best PNett Nettbutikk Adidas Norge Kj Tennissko Dame p Pris xeroBdC
 
d Herre R Deerupt J Originals Runner Adidas Sneakers I QroWxdeCBE
Bohemia Tm Utend Perle Fritid Kvinner Flate Peeptoe Sko Binmer rs DH2Y9EIW
 
Eksklusivpartnere